Blog Eppy Boschma

Blog Eppy Boschma

Natuurspeeltuin 'Het Eiland' aanwinst Gouda

BlogPosted by Eppy Boschma Sat, June 30, 2018 14:31:56

Wat is er hard gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen. De opening van de nieuwe natuurspeeltuin in Gouda-Oost die vanaf nu ‘Het Eiland’ heet. De initiatiefneemsters zijn jarenlang bezig geweest om stap voor stap de komst van de natuurspeeltuin werkelijkheid te laten worden. Het moest er komen…. En ja,… het is er en is geopend! Wat een feest en aanwinst voor Gouda. Chapeau voor al dat doorzettingsvermogen en initiatief!


Ik weet het nog goed. Als raadslid op een donkere en regenachtige avond aan tafel ergens in Gouda-Oost. Koffie met enthousiaste dames die de zaken goed op orde hadden. Ze waren al ver, maar tegelijkertijd lagen er ook nog heel wat te nemen hordes. Ik was onder de indruk en hoopte vurig dat hun plan werkelijkheid zou worden.Met een riante bijdrage van de GoudApot begonnen er meer fondsen en geldschieters toe te zeggen. En van het één kwam het ander. Ook de gemeente hielp op alle fronten mee. Top! Precies zoals we vanuit het CDA ook de rol van de gemeente zien. Daar waar het kan initiatieven van Gouwenaars de ruimte geven en mede mogelijk maken.


Het is gelukt en het blijkt maar weer. Waar zouden we zijn zonder al die initiatiefrijke Gouwenaars die een plan hebben en er vol voor gaan? Het belooft wat voor al die kinderen en bewoners in Gouda-Oost. Zij kunnen heerlijk spelen en ontmoeten op ‘Het Eiland’. En ik weet het zeker. Deze prachtige speelplek, evenals vele andere in Gouda, kunnen zeker ook op ons bezoek rekenen. Onze kinderen zijn net als ik enthousiast en ze staan te popelen. En met hen velen in Gouda. Houden zo!  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bart Wed, July 04, 2018 18:43:29

Wat is het adres van de speeluin?