Blog Eppy Boschma

Blog Eppy Boschma

Ruimte voor Ondernemers!

BlogPosted by Eppy Boschma Sat, November 22, 2014 20:28:05

Ruimte voor Ondernemers!

Ruimte voor ondernemers! Dat is waar wij vanuit het CDA Gouda werk van maken. Als dochter van een agrarisch ondernemer weet ik als geen ander waar het ondernemerschap over gaat! Het werk is nooit af! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bikkelen. Het betekent dat goede en minder goede perioden elkaar afwisselen. Het betekent dat je in moet spelen op kansen, jezelf continue moet scholen en om moet weten te gaan met risico's. Het betekent ook vorm geven aan goed werkgeverschap waarbij je de mensen die met en voor je werken tot hun recht laat komen en omziet naar elkaar.

Geen sinecure! Zeker niet in deze tijden waarin het economisch lastiger gaat, de concurrentie enorm is en veel van ondernemers wordt gevraagd.

Ik zie mooie voorbeelden in Gouda! Of het nu is op de Goudse Poort, in de Binnenstad, in Goverwelle of in Plaswijck! Ondernemers dragen bij aan de BV Gouda, bieden werk aan Gouwenaars en spannen zich in voor de Goudse samenleving. Dat verdient steun en een dikke pluim!

Het betekent voor de politiek in Gouda dat ruimte moet worden geboden aan ondernemerschap. Geen onnodige regels, geen enorme lastenverhogingen en het bevorderen van een gelijk speelveld! Maar ook het beschermen en promoten van typisch Goudse producten waarmee Gouda zich wereldwijd onderscheidt. Denk aan de wereldwijd bekende Goudse kaas! Goed voor het toerisme, het ondernemerschap en de Goudse samenleving!

Ik vind het eervol mij daarvoor te mogen inzetten vanuit het CDA! Vanochtend nog winkelend publiek gefeliciteerd bij winkelcentrum Bloemendaal dat 40 jaar bestaat! Heerlijke punselies uitgedeeld om onze felicitatie kenbaar te maken! Veel positieve reacties en leuke gesprekken gevoerd. Dat smaakt naar meer!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.